Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Să-l salvăm pe ARTURO!

ARGENTINA-CANADA-ANIMALS-POLAR BEAR-ZOO

Arturo este cunoscut drept Cel mai trist urs polar din lume. Zi de zi, acesta trăiește în condiții deplorabile la Grădina zoologică Mendoza din Australia.

Arturo are 29 de ani. Blana lui este neîngrijită și este letargic din cauza temperaturilor foarte ridicate pentru specia lui. Se spune că a devenit depresiv de când perechea lui, Pelusa, a murit acum doi ani. Experții se tem pentru starea lui psihică. Urșii polari trăiesc până la 25 sau 30 de ani potrivit Federației National Wildlife.

Petiția de pe Change.org s-a lansat tocmai pentru a salva viața lui Arturo. În prezent s-au strâns peste 140.000 de semnături. Petiția cere ca tristul urs polar să fie mutat la parcul zoo Assiniboine din Winnipeg, Canada, unde condițiile sunt ideale pentru el.

Maria Fernanda Arentsen, profesoară în cadrul Universității din Saint-Boniface, este doar una dintre persoanele care susțin inițiativa:

Se vede cu ochiul liber că înnebunește. Se mișcă exact cum o fac urșii polari când sunt stresați. A fost filmat în momentul în care se legăna. Acesta este o formă de inconfort pe care încearcă să o comunice. Îmi frânge inima să-l văd așa. Sunt din Mendoza. Știu cum sunt verile aici. Nu există cale pentru el de a scăpa de caniculă.Arată atât de trist. Arată ca și cum l-ar durea ceva.

Puteți semna petiția accesând acest link.

Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required