Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Sfaturi pentru o casă minimalistă

casa

Compania Neotecture a compus un mic ghid ilustrat pentru proprietarii de case care vor să-și transforme locuințele în spații minimaliste.

Ghidul definește termenul de casă minimalistă ca fiind spațiul cu lucruri de utilitate zilnică. De asemenea, produsul Neotecture oferă și sfaturi de design interior care pot transforma casa oricui crescând astfel și utilitatea spațiului de locuit.

Unul dintre cele mai importante sfaturi din ghid se referă la mobilierul unei case minimaliste. În viziunea celor de la Neotecture, mobilierul trebuie să fie doar pentru strictul necesar.

Un alt sfat e despre obiectele din bucătărie. Acestea trebuie să nu ocupe prea mult spațiu și să deservească exact nevoile utilizatorului.

Sursă: designtaxi.com

casa-info

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required