Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Și supereroii greșesc la volan

bmw1

Un designer din Costa Rica, Fabio Obando, a realizat o serie de ilustrații în care protagoniștii sunt supereroi aflați în situații jenante și dramatice la volan.

DRUNK SUPERHEROES (Supereroi beți) este seria de vizualuri creată special pentru o cunoscută companie producătoare de mașini. Astfel, eroi ca Hulk, Superman sau Wolverine sunt neglijenți la volan după ce au consumat alcool, transmițând un mesaj important tuturor celor care decid să facă acest lucru periculos atât pentru ei, cât și pentru cei din jur.

Și supereroii au de suferit, chiar dacă puterile lor îi fac, aparent, invulnerabili. Mesajul acestei campanii este: Nu lăsa ca ego-ul tău să te conducă. Dacă bei, nu șofa.

bmw3

bw2

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required