Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Social Media pe un gadget sau accesoriu

Social Media pe un gadget sau accesoriu

Compania Artefact Group a creat un mic device prin care îți poți verifica activitatea pe platformele de social media, dar pe care-l poți purta foarte ușor ca și accesoriu.

Gadgetul se numește Purple este de dimensiunea unei broșe și dispune de un ecran tactil de mici dimensiuni. Cu ajutorul Purple, orice utilizator poate vedea ce se întâmplă pe Facebook sau Instagram fără a fi deranjat de notificări sonore.

Purple nu este prevăzut cu încărcător sau mufă USB. În momentul în care nivelul bateriei scade, gadgetul trebuie așezat în carcasa sa unde se va încărca automat.

Pentru moment, Purple este doar un prototip, dar cei de la Artefact Group susțin că pe viitor urmează să intre în producție de masă.

Sursă: designtaxi.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required