Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

SPEAKINGPHOTO sau dacă pozele ar putea vorbi

speakingphoto

În prezent, aplicațiile pentru telefoanele mobile au un singur scop: acela de a îmbunătăți viața, de a o face mai ușoară utilizatorului. Însă, există puține reclame care dovedesc știu să ne arate acest aspect lucru.

De fapt, problema constă în povestea pe care o spune un promo. Iar unele nu sunt deloc credibile.

SpeakingPhoto este o aplicație despre care nu am auzit multe lucruri. Asta pentru că ea, chiar spune ceva. La propriu. Casa de producție Sorcher Films a realizat un spot care relatează trei povești într-una singură, fără a părea sufocat de prea multă informație sau prea insistent.

În video sunt arătate, așadar, trei situații: un tânăr în vizită la bunicul lui, un arhitect care-și vizitează lucrarea în curs și o femeie ce călătorește singură pe bicicletă. Toate acestea au un singur lucru în comun: aplicația Speakingphoto.

Pornind de la faptul că orice poză are și o poveste în spate, aplicația are opțiunea de a înregistra peste imagine ceea ce utilizatorul a vrut să exprime. A început ca o poză, continuă ca o poveste și poate fi împărtășită prietenilor și familiei pe rețelele sociale.

They think big! Cei din staff-ul Sorcher Films au vrut să scoată în evidență emoțiile pe care le-ar putea trezi orice fel de imagini dacă ar putea… vorbi.

SpeakingPhoto se dorește a fi, în viitor, un mijloc de promovare eficient al problemelor sociale.

Sursa: adweek.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required