Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Spitalul de păpuși

papusi1

Geoff Chapman, australianul care se autointitulează șef-chirurg de păpuși, repară de o viață jucării stricate. Acesta reușește, prin multă muncă, să ofere o altă viață ursuleților de pluș și păpușilor degradate într-un spital de păpuși din Sydney. Acesta din urmă a fost construit în anul 1913 și e în activitate încă din acele vremuri. Adică, de peste 100 de ani.

Alături de Geoff lucrează o echipă de 12 oameni care, împreună, reușesc să recondiționeze lunar în jur de 200 de păpuși.

Geoff spune că noile păpuși rezultate din munca pe care o depune îi aduc o satisfație personală, deoarece, ca prin magie, reușește să împrospăteze amintirile celor în etate care, de obicei, îi aduc la reparat aceste vechi accesorii ale copilăriei lor.


Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required