Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

SPROUT, Creionul plantabil

cover creion

Ați citit bine. S-a găsit o metodă numai bună de a recicla resturile creionului tocit care transpune pe foaie ideile și gândurile nostre. Desigur, acum cu noile medii digitale am spune că un creion e so last season.

Însă, lucrurile nu stau chiar așa. Mulți cred că a folosi creionul în secolul XXI este foarte hipsteresc. Alții contrazic această afirmație. Pentru scriitori și desenatori este instrumentul principal de lucru.

Sprout reușește cu brio să adauge proprietăți multifuncționale unui obiect pe care-l folosim on a daily basis. Cum funcționează? După folosire plantăm creionul în pământ exact ca pe o sămânță. Apoi tratăm normal cu apă și mult soare. Secretul constă într-o sămânță minuțios aranjată în interiorul creionului, la capătul acestuia.

Și pentru ca lucrurile să se diversifice, creatorii acestui concept, câțiva studenți de origine spaniolă, au ales să plaseze semințe de mai multe soiuri. Putem, astfel, crește: busuioc, coriandru, mentă, rozmarin, roșii cherry, piper verde, mărar, salvie, cimbru, șofran și calendula (gălbenele).

Da, găsim pe piață, în caz că vă întrebați. Din păcate însă, în România nu există vreun magazim care să comercializeze aceste minunății. Pe site-ul oficial aveți toate informațiile necesare pentru achiziționarea produsului.

Nici nu cred că mai trebuie menționat faptul că au câștigat premii peste premii, devenind parteneri cu Earth Day Network pentru al doilea an la rând. O performanță remarcabilă, zic.

Frumos ar fi, dacă tot vorbim despre natură, să luăm o pauză de la tehnologie și să reînvățăm cum se ține un creion în mână, simțind în același timp, cum putem toci ideile pe foaie, nu pe touchscreen.

Sursa: PLANT YOUR PENCIL

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required