Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ursuleți de pluș pentru suflet

ursuleti

O mamă care și-a pierdut fiul în războiul din Afghanistan a materializat un proiect emoționant: ursuleții de pluș Matthew Bears. Aceștia poartă numele fiului ei și sunt confecționați din uniformele soldaților căzuți la datorie.

Lisa Freeman îi produce gratuit pentru familiile soldaților cu scopul de a le mai ușura suferința. Proiectul este unul dintre obiectivele organizației The Matthew Freeman Project, care susține educația din Afghanistan și din alte colțuri ale lumii.

Iată și ultima scrisoare de pe front a lui Matthew trimisă părinților:

Mamă, tată, nu cred că vă pot răsplăti pentru tot ce ați făcut pentru mine. Voi m-ați ajutat să devin bărbatul de azi. Sper că v-am făcut mândri. Acesta a fost întotdeauna scopul meu. Vă iubesc foarte mult. Să le spuneți fetelor că le iubesc și că eu cred în tot ceea ce facem noi, aici. Fac asta pentru familia mea, pentru toți cei dragi; pentru a nu le mai fi frică, în țara lor, pentru a scoate aduce un pic de lumină pentru întreaga lume; …cred că este de datoria mea să lupt și să fac tot ceea ce-mi stă în putere să-mi apăr țara de lucruri rele.

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required