Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Wings For Life World Run: Vino în echipa mea!

Wings For Life World Run

Știu, e foarte comod să stai așezat confortabil, în fotoliul tău preferat… Dar, dacă ai fi țintuit în el pentru tot restul vieții, nu ți-ar plăcea să știi că cineva face tot ce poate ca să te ajute să mergi din nou, să alergi, să ai o viață normală? Dacă nu m-am înșelat în privința voastră, a celor care-mi sunteți prieteni aici și în viața reală, atunci mă bazez pe voi să fiți oamenii buni și generoși și cu chef de viață pe care-i știu!

Înscrieți-vă la www.wingsforlifeworldrun.com , în echipa mea – am putea să ne mândrim cu cea mai sufletistă echipă, chiar dacă n-o să alergam cât cei care sunt profesioniști în maraton. Fiecare participant în plus, fiecare km contează enorm, mai ales pentru conștiința voastră și pentru cei care se așteaptă ca noi, cei care putem alerga, să facem cel mai frumos gest de omenie posibil – să ne mișcăm fundurile mari sau mici:), să ne aliniem la start pe 3 Mai și să zâmbim fericiți pentru cât de mult am făcut pentru alții…. E cel mai frumos maraton pe care-l știu, care adună, simultan, cei mai mulți oameni de pe planetă, la aceeași oră, pentru aceeași cauză – strângerea de fonduri pentru găsirea unui tratament al leziunilor măduvei spinării. Dacă nu ne mișcam noi, nici ei nu se vor putea mișca din scaunele cu rotile… Deci, cine se înscrie alături de mine ?????

Mihaela Radulescu Schwartzenberg – Romanian Ambassador for Wings for Life World Run

English version

I would love to have you in my team for the next challenge, Wings For Life World Run marathon. It’s a great opportunity to feel how much we can do for others…., for those who can’t walk. We can walk, we can run, we can be so much more than we think we are!
For sure, I DO MY PART….., like always. Feel happy to join me in my team !

Mihaela Radulescu Schwartzenberg – Romanian Ambassador for Wings For Life World Run

Tag-uri: , , , , , ,

2 Responses to “Wings For Life World Run: Vino în echipa mea!”

  1. alex.dupond87@yahoo.com' Alex Dupont says:

    A face un bine cuiva este o arta. A face un act de caritate este un semn al umanitatii, al bunatatii si limpezimii sufletesti. A face un act de caritate si a astepta o plata indarat este o crima, o dâra de mizerie sufleteasca. Asa procedeaza Radulescu Mihaela. A reusit sa prosteasca niste masculi cu bani multi, minte putina si potenta slabita, le-a ciugulit banii iara acum o face pe filantroapa Romaniei. Actele ei de caritate insa au mirosul balegii de vaca, al acelui soi de vaca ce da cu copita in galeata cu lapte dupa ce a umplut-o. De fiece data cand pacatuieste, Radulescu Mihaela iese la inaintare cu baiatul ei si cu actele de mila produse asupra romanilor. Cu alte vorbe, Radulescu da cu o mana si scoate ochii nevoiasului cu cealalta mana. Asta nu e binefacere: e bataie de joc! Ne reaminteste atat de des si cu atata tinere de minte ce binefaceri a facut, incat dovedeste cat de putine si insignificante sunt aceste acte: le tine minte!
    Cand dai cuiva ceva, cand ajuti pe cineva , sa nu te stie nimeni, sa fie doar intre tine si omul nevoias. Cand incepi a striga in gura mare, ca la piata, ca ai facut si ai dres, nu mai miroase a binefacator: duhneste a tzatza sclifosita, care face afaceri cu Duhul Bun. Cum insa Radulescu Mihaela nu are nici rusine, nici Dumnezeu, ceea ce face ea nu mira: dezgusta. Nu lovi in semenii tai, nu judeca, atata vreme cat esti tu insati un simplu om. In numele celor care nu pot merge, eu as refuza binefacerile Raduleascai: ele vin mereu cu un pret mare! Azi a bestelit oamenii nascuti gay, numindu-i ANORMALI, si a justificat acest gest in numele “celor care nu pot sa mearga”. Organizeaza un maraton din care castiga bani, faima de cinci minute alaturi de noua ei achizitie masculina si haz de necazurile altora. De ce nu stai in Monaco, femeie fara radacini? Baiatul tau NU e roman, traieste in Monaco, si, dupa afirmatiile tale, acolo SUNT barbati homosexuali. De ce nu scrii ACOLO, de ce nu le spui lor ca sunt anormali si un pericol pentru copilul tau? De ce jignesti romanii? Constant? Trist…Daca era in Finlanda, era LINSATA. In 2012, in Finlanda au fost alegerile prezidentiale unde au candidat 2 barbati: UNUL ESTE GAY, foarte iubit de popor! Raduleasco, citeste cum esti descrisa mai sus pentru ca ASTA TI-I PORTRETUL. Ai citit ca Stratosfera a postat CEVA in Germana, ai priceput cuvantul “toleranta” si ce ti-ai spus: “Asta-i! Saptamana patimilor, toleranta, intoleranta, pacate, sodomie, hai pe ei”…Insa, ce n-ai priceput tu a fost mesajul comentului facut de Stratosfera: EL VORBEA DESPRE CU TOTUL ALTCEVA! Te-ai bagat in vorba ca musca-n lapte…si nu ai macar bunul simt sa-ti ceri scuze public! La varsta ta se impune o lecuta de demnitate, zic oamenii cu o doza de morala si caracter. Acum ne oferi un alt eseu despre pace, armonie, Saptamana Mare (?), toleranta si alte “decoratiuni” ( cum ti-ai definit tu FANII, precum ca ei ar fi niste “decoratiuni”) si ne PREDICI IUBIREA, MORALITATEA, un soi de “hai sa dam mana cu mana, gay, rromi, dive, in Romana”…Pai, ieri erai numai venin si atacai stanga-dreapta tot ce misca in comunitatea gay, azi revii, si intr-o atitudine virtuala hippy “peace and love!”, vrei ca TOT NOI SA NE CEREM IERTARE de la tine!!! Tu simti gluma? Revin la termenii de comparatie: vaca, sistar plin, sistar golit, lovitura de colt, Mihaela Cum-Vrea-Ea!

  2. ruxandracm@yahoo.com' Ruxandra Maria says:

    De asta ai alergat ieri din masina… hai lasa-ne cu teoria, ca o stim si noi :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required