Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Zion, gigantul gentil, cel mai bun prieten al lui Frikke

zion3

Prietenia omului cu un animal sălbatic este de neimaginat. Pentru Frikkie Von Solms, un cercetător din Africa de Sud, acest lucru nu este deloc imposibil. El a petrecut ultimii 11 ani domesticindu-l pe Zion, un leu african foarte iubitor, jucăuș și gentil.

A crescut alături de Frikke după ce a fost luat de lângă mama sa, Simba, de frica faptului că ar putea fi ucis de tată.

Este o experiență pe care o trăiești doar o singură dată în viață. Este fascinant să îl crești, să-l înveți lucruri și să-l ajuți să parcurgă toate etapele prin care trebuie să treacă un leu pentru a deveni unul.“ Sunt cuvintele lui Von Solms pentru Daily Mail.

Mulți oameni nu se încred în lei, însă eu știu că au personalitatea lor. Sunt amuzanți și stârnesc zâmbete. Zion este un gigant gentil. Nu a atacat niciodată vreun om și am încredere totală în el.

Sursa: http://www.boredpanda.com

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required