Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Conferința feminitate și succes, un real succes personal!

mihaela conferinta

În cadrul Conferinței despre “Feminitate și succes“, ediția a doua, săptămâna trecută, care a avut loc pe 7 martie la salonul Jubile din capitală, am adunat niște sute de discursuri rostite în public. Ca speaker motivațional sau guest speaker, admit că ador comunicarea liberă, fără hârtii și power-point-uri. Doar ochi în ochi, gând la gând și… direct la subiect. Iar cand faci asta de ani de zile, de cel puțin două ori pe lună, se cheamă că ai trecut la profesioniști și că, practice, nu vorbești la pereți.
Precizez, ca o glumă, că atunci când nu sunt speaker motivațional sau guest speaker, sunt MC aka master of ceremony la vreun eveniment – așa se vorbește-n agențiile organizatoare. M-am gândit că nu ar fi rău să știți limbajul de specialitate. Așadar, adăugați și aceste trei ipostaze profesionale la “statul meu degeaba”, chiar lângă “pălăriile” de expert în organizare de campanii umanitare, consultant pentru organizații caritabile, blogger, scriitor, jurnalist, special guest editor la ELLE și multe alte activități pe care le întreprind. Port multe “pălării” profesionale, dar cu “șapca” de mamă îmi stă cel mai bine! Cel puțin așa îmi place să cred.

Pe final aruncați și un ochi pe www.accendotraining.ro pentru o retrospectivă a evenimentului pe care vi l-am menționat mai devreme. O adevărată onoare! Mulțumesc!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required