Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cupru și diamante ascunse în minele din Africa de Sud

mine1

Dillon Marsh, un fotograf talentat, a realizat o serie de fotografii uimitoare dar și informative ce subliniază prețul ce ar putea fi plătit pentru extracțiile de metale și pietre prețioase din minele din Africa de Sud.

For What It’s Worth este numele proiectului în care Marsh a reușit să creeze vizualuri pentru a aproxima cantitățile de cupru și diamante ce pot fi extrase din acele mine. Astfel, cu ajutorul unor programe de editare foto, Marsh a adăugat pozelor originale câteva sfere și diamante digitale ale căror dimensiuni sunt direct proporționale cu valorile ce ar urma a fi extrase din respectivele mine.

În unele dintre fotografii, cantitatea de diamante, de exemplu, este infimă, astfel că nu poate fi vizibilă decât mărind imaginea. Fotograful a vrut să arate,mai ales, dezastrul și golurile ce-ar putea rămâne în urmă după ce procesul de extracție ar avea loc.


Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required