Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Forme geometrice 2D, oameni, artă și puțină modă

Aakash1

Ce au toate acestea în comun? Un artist. Aakash Nihalani, un pasionat al formelor geometrice și al graficii 2D din New York, se joacă folosind bandă neon pe străzile orașului. Este foarte cunoscut pentru modul acesta inovativ de a vedea lucrurile cu care interacționăm zi de zi.

De-a lungul timpului, Aakash a reușit să organizeze expoziții de neuitat pe străzi sau în cadrul galeriilor de artă din New York și, recent, a arătat lumii întregi că poate crea, într-un mod artistic și fashion, conexiuni între oameni.

Această serie de fotografii se numește Ladline și a fost realizată în Brooklyn. Aakash a creat o gamă de tricouri care, așa cum puteți observa în imagini, duc într-o zonă 2D moda din ziua de astăzi. Da, sunt reale și, da, este un concept artistic.

Puteți vedea în galeria de mai jos și alte lucrări de-ale sale care duc într-o zonă a iluziilor optice.

Și un video making of expoziția de street-art din Cuba, în care puteți vedea modul de lucru al artistului.

Sursa: Feeldesain.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required