Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Gisele Bündchen e mai tare decât Kate Moss

o-GISELE-BUNDCHEN-STUART-WEITZMAN-570

Gisele Bündchen e pe val! La numai o lună după ce a fost declarată noua imagine Chanel No. 5, a fost aleasă și pentru campania de toamnă a lui Stuart Weitzman.

Brand-ul de încălțăminte de lux tocmai ce încheiase contractul cu Kate Moss. Aceasta din urmă a fost imaginea brand-ului timp de doi ani. Kate va poza pentru David Yurman, rol pe care l-a avut și frumosul fotomodel Gisele.

Gisele este o profesionistă, a spus Weitzman pentru WWD. Ea exemplifică întocmai femeia Stuart Weitzman datorită poftei ei pentru viață, dragoste pentru familie și iubire.

Bündchen va scoate în evidență și partea sexy, o temă obligatorie pe care Stuart Weitzman o aplică întotdeauna modelelor sale. În prima imagine lansată oficial pentru campania de toamnă, care a fost realizată de fotograful Mario Testino, modelul în vârstă de 33 de ani stă întinsă topless pe o canapea și poartă o pereche de jeans albi cu botine negre de lac. Compania a făcut cea mai bună alegere!

Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required