Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Hărți pe baza mișcărilor umane

Human app - Sursa human.co

Human este o aplicație prin intermediul căreia oricine poate contoriza cât a alergat, mers sau pedalat cu bicicleta. Ce este, totuși, special la această aplicație?

Compania care a dezvoltat Human folosește datele utilizatorilor săi, cu acordul acestora, pentru a desena virtual hărțile orașelor în care aplicația este folosită.

Astfel, se obțin contururi cartografice extraordinare ale orașelor din întreaga lume. O simplă analiză a persoanelor care folosesc aplicația Human și merg pe jos zilnic ne poate desena cele mai importante trasee din Boston, New York, Londra sau Bangkok.

Compania producătoare a aplicației spune că prin datele primite de la utilizatori se pot observa cele mai parcurse trasee zilnice din orașe.

De asemenea, este interesant de observat în ce orașe din lume se folosește mai des bicicleta, de exemplu.

This is how we move from Human on Vimeo.

Sursa: Human.co

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required