Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Kuro Burger sau Burger-ul Negru

kuroi1

Un fast food renumit face senzație datorită unui podus inedit scos pe piață în Japonia. Kuro Burger sau Burger-ul Negru este starul unei ediții limitate din variata gamă de produse alimentare inclusă în portofoliul acestui tip de restaurant.

În compoziția sa putem găsi: chifle realizate din cărbune de bambus, sos de ceapă și usturoi făcut din cerneala de calamar, chiftele din carne de vită preparate cu piper negru și cașcaval negru rezultat tot din cărbune de bambus.

Există două tipuri de Burgeri: Pearl și Diamond. Pearl este cel descris anterior, iar Diamond conține și alte produse precum roșii, salată și alte sosuri.

Așa că dacă sunteți curioși să aflați ce gust au acești burgeri, faceți o vizită Japoniei. Ediția este limitată. Aveți doar o lună la dispoziție. Poftă bună!

kuroi2

kuroi3

Sursa: Feeldesain.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required