Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Moș Crăciun e hipster!

Screen Shot 2014-12-15 at 4.01.35 PM

O agenție de publicitate din Austin a simțit nevoia să demonstreze că Moș Crăciun se află în trend și, pe lângă asta, mai este și hipster. Cu ocazia celebrării a 20 de ani de existență, agenția Door Number 3 a realizat un clip în care demonstrează cele afirmate.

Astfel, Hipster Santa Goes South este clipul în care actorul Bill Wise îl interpretează pe Moș Crăciun care este alergic la lactoză și dorește prăjituri bio fără gluten.

Este foarte mainstream ca Moșu’ să dețină o sanie. Să protejăm animalele și să nu poluăm mediul, iar pentru asta folosește o bicicletă!

Clipul este amuzant și potrivit unor creativi care de 20 de ani au căpătat o anumită experiență în domeniul publicității și știu ceea ce și-ar dori publicul, iar astfel materialul să devină viral pe Internet de Crăciun. Așa cum s-a întâmplat cu video-ul lor.

Sursa: http://www.adweek.com/

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required