Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Tinerețe fără bătrânețe

baba3

Azilurile de bătrâni sunt locuri în care te aștepți să găsești liniște, pace și, probabil, un miros înțepător de naftalină și griș. Însă lucrurile nu stau așa pentru rețeaua de aziluri Senior Living Communities din Statele Unite ale Americii care a înfrânt tabieturile pensionarilor prin conceperea unui calendar foarte atractiv și energic.

La ședința foto, bătrânii s-au îmbrăcat ca personajele lor preferate din filme sau chiar ca personalități din lumea muzicală. Printre ele se numără atât eroii din filmele Singing in the rain, Star Wars, Vrăjitorul din Oz, Pirații din Caraibe sau membri ai formației The Beatles.

O adevărată explozie de creativitate, calendarul constituie un mod fascinant de a le scoate în evidență personalitățile. Banii de pe vânzările acestor produse au fost donați rețelei Senior Living Communities.

Priviți câteva imagini în galeria de mai jos:

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required