Un pasaj între birouri, din alei întortocheate

ba_160215_01-800x408

O companie poloneză de arhitectură a găsit o soluție ingenioasă de a-și scoate angajații corporatiști din sumbrele încăperi de beton, construind alei suspendate ce unesc două clădiri de birouri.

O astfel de nevoie există și a devenit o sursă de inspirație pentru un proiect ce vizează acest concept de alee suspendată, pe care anagajații se pot plimba pentru a se relaxa. Conceptul a fost gândit și pentru a transforma grădina deasupra căreia se află aleile suspendate. Acum, din tristețea pe care o emana, a primit câteva elemente magice., au spus reprezentanții companiei.

Cum vi se pare ideea lor?

Sursa: contemporist.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required