Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Victoria’s Secret crede că știe ce înseamnă perfecțiunea

Main

Victoria’s Secret se mândrește cu frumusețea modelelor sale ce pășesc pe catwalk. Mai mult decât atât, pentru prezentarea unei colecții de lenjerie intimă a sugerat prin intermediul unui poster că trupurile fotomodelelor folosite de ei sunt perfecte.

Reprezentanții brand-ului Dear Kate au debutat în lumea modei printr-o replică a mesajului subliminal transmis de Victoria’s Secret. Folosind tot un vizual, Dear Kate a pozat 10 femei voluptoase, cu forme, în lenjerie intimă. Posterul este completat de mesajul “Noi vă arătăm o gamă variată de forme pe care perfecțiunea o poate avea”.

Femeile prezente în fotografie nu sunt modele, ci femei de succes în medicină și business, ale căror trupuri sunt mai apropiate de realitate decât cele formate, false, lucrate pentru o prezentare de modă.

Cum arată perfecțiunea pentru voi?

Sursa: mic.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required