Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

3 cocktailuri cu specific filipinez

cocktail

O călătorie în Filipine este o idee foarte îndrăzneață, dar pentru că timpul nu ține cu noi de fiecare dată, nu înseamnă că nu ne putem inspira din cele mai renumite cocktailuri cu specific filipinez.

1. Mojito de Mayon
Creat în onoarea vulcanului Mayon, cocktailul este un mix răcoritor de vodka, zahăr și lime, servit cu gheață. În funcție de preferințe, se adaugă arome de cireșe, mango sau căpșuni, acestea din urmă fiind recomandate în special pentru că impresionează prin aspectul de lavă.

2. Gin Pom Pi
Gin, suc proaspăt de calamansi (lime specific filipinez), suc de castraveți, miere și felii de pomelo sunt ingredientele care stau la baza unui delicios cocktail Gin Pom Pi ce nu ar trebui să lipsească din doza zilnică de de fructe și legume.

3. Mango Mojito
Mango Mojito nu este cocktailul pe care îl știm deja. În Filipine, feliile de mango sunt folosite numai pentru a da o nuanță aromată cocktailului pe bază de rom. Nu vorbim de orice rom, ci de Don Papa, păstrat timp de 7 ani la maturat în butoaie de stejar, în insula Negros. Se adaugă lime și se decorează cu mentă.

Savurați-le cu plăcere!

Sursa: http://edition.cnn.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required