Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Adevărul despre mine

ordinea mihaela

De aproape 11 ani știu exact care e activitatea mea preferată – aceea de mamă. Și dacă tot mi-am dorit atât de mult acest copil și l-am făcut sănătos, mi-am propus să-l țin tot așa și să fac tot ce-mi stă în putință ca puiul meu să devină, într-o zi, un OM MARE pregătit de viață, cu tot ce conține ea, bun sau rău, valoros sau derizoriu, dar să știe să facă cele mai bune alegeri…pe cont propriu, când va fi cazul.

Pe drumul copilăriei lui, am ales pentru el, împreună cu tatal lui, exact cum fac toți părinții buni și iubitori, tot ce ni s-a părut că-i va folosi, că-l va clădi temeinic și îi va deschide mintea, îi va activa ambiția, curiozitatea, pofta de viață. L-am dus la toate sporturile la îndemână, am stat lângă el, ne-am luat la întrecere, ne-am distrat descoperind împreună sporturi sau activități pe care nici eu nu le făcusem…

L-am facut să iubească orice oră în aer liber, orice drumeție, am fost în vacanțe de toate genurile, de la hotel la rulotă, la cort, la mare, în vârf de munte, în deșert sau în peșteri, am ieșit în fiecare weekend la spectacole, la muzee sau la orice activitate cu aer proaspăt în plămâni.

L-am învățat să iubească școala și să-și respecte profesorii, l-am obișnuit să citească zilnic, nu de gura mea, ci de bucuria de a afla continuarea unei povestiri incitante, l-am învățat să aibă compasiune și bunătate – în fiecare an adunăm împreună lucrurile sau jucăriile care nu-i mai sunt de folos, mai dăm o strigare și pe la prietenii lui, ne oprim în sate românești, la familii sărace și…ne bucurăm de bucuria lor.

Nu suntem grozavi, ci normali – și noi, ca părinți, dar și copiii noștri, cei crescuți în iubire, comunicare totală, grijă pentru sănătatea lor, preocupare pentru alimentație corectă, pasiune pentru carte și sport.
Tot ce sădim în copiii noștri trebuie să fie trainic și valoros, pentru că, după cum vedeți, lumea e plină și de oameni înrăiți, crescuți fără iubire și fără vreun dram de întelegere pentru mintea și sufletul copiilor lor. Copiii nu trebuie bătuți cu niciun argument și nici pedepsiți aiurea, ci înțeleși și educați cu bunătate, blandețe, răbdare, disponibilitate și încredere în ei.

Sunt cea mai fericită când puiul meu e fericit. Și nu-mi trebuie nicio altă confirmare – ajunge să mă uit la rezultatele lui școlare, la cele sportive, la felul în care-și ține camera curată, la respectul pe care-l are pentru oricine și orice, la iubirea cu care mă privește și la sărutările cu care ne alintăm reciproc.

Copiii noștri spun cea mai frumoasă poveste despre noi și despre ei e viața noastră, a celor care am fost hărăziți să fim părinți. Cele mai frumoase adevăruri despre mine le-am aflat din ochii puiului meu….

Tag-uri: , , , , ,

4 Responses to “Adevărul despre mine”

 1. alisovschi@hotmail.com' Adina Lisovschi says:

  Ce ramane in urma unui om, nu sunt avutiile materiale ci copii care vor fi inainte de toate, oameni. Asa ca, draga mea Mihaela, ce conteaza este ca lasi in urma ta un OM, Ayan, asa cum eu las in urma mea, doi OAMENI, Rares si Horia. Cu toate astea, ma distrez sa urmaresc, cati indivizi isi consuma energia comentand si faptul ca respiri :)….dragii de ei….am toata compasiunea….liber este cel care isi traieste viata asa cum vrea, se iubeste pe el insusi asa cum este si l-a descoperit pe Dumnezeul din el, fara sa fie un habotnic. Eu multumesc Universului ca am descoperit lucrurile astea. Si sunt o femeie fericita, care nu simte cei 49 de ani. Este asa frumos! Continua sa fii tu insati ca si pana acum. Esti o femeie frumoasa! Te admir!

 2. valerica.ifrim@gmail.com' Valerica Ifrim says:

  You’re The Best! Love You, Lady :*

  Sa fiti sanatosi si voiosi tu si toti cei dragi tie!

  Multumesc pentru fiecare lectie, zambet, lacrima! Am stat cu ochii pe ecranul laptop-ului vineri seara :) Fain show!

 3. dorina.schurmann@gmail.com' Dorina Dulugeac Schürmann says:

  There are photos that I probably wouldn’t share shots that might clearly identify where I live. Ok… It.s a smart way to market yourself…

 4. agela.albu@gmail.com' Angela says:

  Bravo Mihaela, te respect pentru asta, eu am de invatat de la tine, cu toate, ca fiul meu care are 14 ani, si cu care am facut greseli si eu si tatal lui, mi se parare ca e prea tarziu, sa mai reparam unele lucruri…Dumnezeu sa te lumineze si sa luati impreuna si tu si tatal lui Ayan cele mai intelepte decizii pentru el.Avem nevoie in lumea aceasta nebuna de oameni ecchilibrati, care sa gandeasca limpede, liber si sanatos.Inca odata Bravo!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required