Aleargă pentru cei care nu pot

_CPR4659

Dilema cadourilor ne motivează pe toți să găsim cel mai creativ dar. Mai ales acum că sărbătoarea Crăciunului este foarte aproape. Anul acesta poți face un cadou cu o semnificație aparte pentru cei dragi, familie sau prieteni. Te poți alătura unei cauze nobile ajutând la găsirea unui tratament pentru vindecarea leziunilor măduvei sșinării. Cum faci asta?

Foarte simplu! Trebuie să fii la startul celei de-a doua ediții a evenimentului caritabil ”Wings for Life World Run”. Cadoul ideal de Crăciun pentru cei dragi poate fi un voucher cadou pentru competiția de pe 3 mai 2015 din România.

Aceste vouchere pot fi folosite pentru înscriere până la data de 26 Aprilie 2015. Ai grijă însă să te grăbești. O persoană poate achiziționa maximum 10 vouchere.

Cursa Wings for Life World Run este o competiție deosebită. Formatul acesteia reunește participanți de pe șase continente care iau parte la eveniment pentru un scop nobil. Concurenți din treizeci și trei de țări iau startul în aceeași zi și aleargă pentru a contribui și ajuta la găsirea unui tratament pentru vindecarea leziunilor măduvei spinării.

În 2014 la prima ediție a ”Wings for Life World Run” peste 35.000 de persoane au alergat reușind să strângă 3 milioane de euro. Banii respectivi se duc către instituții de renume ca Harvard Medical School, Cambridge University sau Charite Berlin unde se desfășoară studii de cercetare pentru tratarea leziunilor măduvei spinării.

Alătură-te și tu cu un cadou special participând la ”Wings for Life World Run”. Detalii în plus și informații la www.wingsforliferun.com

Mihaela Schwartzenberg – Romanian Ambassador for Wings For Life

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required