Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Amelia Earhart zboară din nou

Amelia Earhart - foto 1 - sursa mashable.com

Amelia Mary Earhart a fost prima femeie pilot din lume care a traversat singură în zbor Oceanul Atlantic. Earhart a rămas în istorie pentru această faptă, reușind să scrie cărți best-seller despre viața sa. Pe 2 iulie 1937 Amelia Earhart a dispărut deasupra Oceanului Pacific în timp ce încerca să ajungă pe insula Howland. La acea vreme, Earhart avea 39 de ani. Alte informații despre dispariția celebrei americance și aparatul de zbor nu sunt cunoscute nici până în ziua de astăzi.

Onoarea Ameliei Mary Earhart este cinstită 73 de ani mai târziu de către Amelia Rose Earhart, o tânără americancă ce a pornit într-o cursă pentru a deveni cea mai tânără femeie ce va zbura cu avionul în jurul lumii.

Deși împarte același nume cu celebra Earhart, Rose vrea să calce pe urmele tizei sale și să intre și ea în istorie pentru această cursă.

Amelia Rose Earhart are 31 de ani și este fost reporter. Startul cursei în jurul lumii a avut loc în Brazilia săptămâna aceasta.

Sute de persoane o susțin pe tânără în călătoria sa, Rose ținând legătura cu fanii prin intermediul contului său de Twitter.

În această călătorie, Rose este însoțită de copilotul Shane Jordan la bordul unui avion Pilatus PC-12 NG fabricat de Honeywell Aerospace.

Amelia Earhart - foto 2 - sursa mashable.com

Sursa: Mashable

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required