Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Calendarele interactive

cal6

Raquel Catalan, designer spaniol, fondator al companiei de design Brigada Creativa , a creat două tipuri de calendare care ajută oamenii să-și monitorizeze viața amoroasă și nivelul de fericire în cele 365 de zile ale unui an.

Calendarul Love Life, Day by Day (Viața amoroasă, zi de zi) urmărește sănătatea relației și intensitatea romantismului care o caracterizează, prin suma anumitor elemente: timp, conversații, săruturi și sex.

Ziua este reprezentată de o inimă împărțită în patru, fiecare bucată reprezentând unul dintre elementele mai sus menționate. Utilizatorul este invitat să coloreze golurile, iar dacă a umplut toate golurile, înseamnă că a fost o zi superbă pentru relația în care este angajat.

Calendarul How Was Your Day (Cum ți-a mers azi?) funcționează pe același principiu. Doar vizualul diferă și indicativii. Astfel, zilele sunt buline galbene și albastre, iar utilizatorul va trebui să deseneze o față în funcție de cum a decurs ziua: bine, foarte bine, prost, groaznic.

Calendarele interactive pot fi achiziționate accesând site-ul Brigada Creativa

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required