Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ce înseamnă, de fapt, déjà vu ?

Screen Shot 2015-02-16 at 10.50.55 AM

Ați avut vreodată sentimentul că treceți printr-o întâmplare nouă însă, în același timp, totul vă pare extrem de familiar? Mulți oameni de știință au încercat să definească fenomenul de “déjà vu”, însă fiecare dintre ei a avut o explicație diferită. Vorbim despre reîncarnare, vieți anterioare sau călătorie în timp? Totul e posibil.

It’s Okay To Be Smart, canalul Youtube explicativ care găsește răspunsuri logice la întrebări existențiale, a scos la iveală o posibilă cauză a acestui fenomen. Având în vedere faptul că această sumară emisiune online este prezentată de un cercetător poate că ar trebui să ne încredem în spusele lui.

Prin urmare, déjà vu este o călătorie mentală în timp. Fenomenul nu este de natură fizică. Senzația pe care o avem în momentul recunoașterii unui lucru familiar este prezentă, însă nu ne putem aminti contextul.

Care este definiția voastră pentru acest fenomen?

Sursa: http://laughingsquid.com/

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required