Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ce înseamnă să fii un părinte bun: bătaia nu-i ruptă din Rai

Facebook_Cover3

De cele mai multe ori, conflictele dintre copii și părinți încheiate cu violență asupra copiilor, se nasc din situații firești, obișnuite de viață, pe care, de multe ori, părinții nu pot sau nu știu să le gestioneze corect și sănătos.

Bătaia este o realitate cotidiană pentru copiii din România. Bătaia îi învață să fie la rândul lor agresivi. Trebuie să schimbăm această toleranța de neconceput față de violența fizică și verbală asupra copiilor.

Eu susțin campania împotriva violenței în familie derulată de Salvati Copiii Romania și m-aș bucura să vă alăturați și voi. Împreună putem să învățăm să fim părinți mai buni!

“M-a indignat mereu aceasta zicala stupidă și mă întristează teribil s-o aud ca scuză invocată de părinții care nu găsesc altă cale în educația copiilor lor. Cred cu toată convingerea în educația pozitivă și mă inscriu cu toate forțele în lupta pentru combaterea violenței asupra copiilor. “Salvați copiii” a făcut pași hotărâți și apăsați pe acest drum, încă din 2002 și sper că vom auzi tot mai rar de copii abuzați și chinuiți de niște părinți ….abuzați și chinuiți în copilăria lor. O schimbare de atitudine e necesară și ar trebui să ne implicăm toți cei care simțim la fel-parinții buni cresc copii buni”

- Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, ambasador campania Părinți Buni.

Tag-uri: , , , , , ,

One Response to “Ce înseamnă să fii un părinte bun: bătaia nu-i ruptă din Rai”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required