Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

CUM SĂ DEVII O FEMEIE DE SUCCES?

Success

Suntem dedicate ideii de a avea succes pe plan personal, dar de cele mai multe ori ne îndreptăm atenția către cel profesional.

Să fii o femeie de succes implică mai multe lucruri. De la look până la atitudine, de la volumul de muncă până la acțiune. Cariera primează în momentul în care te maturizezi și realizezi că ți se atribuie atât de multe responsabilități, încât ai impresia că nu faci față stresului. Exact de acest lucru trebuie să ne ferim.

Femeia de succes trece peste toate obstacolele, este prezentabilă și găsește soluții oricărei situații. Pe lângă bagajul de cunoștințe pe care trebuie să îl care după ea, în funcție de atribuțiile scrise în fișa postului, imaginea ajută, în cele mai multe cazuri, în drumul către reușită. Astfel, impecabilitatea ținutei, a manechiurii și eleganța prezenței în cadrul unei conferinței constituie 20% din pavarea drumului către victorie.

Locul de desfășurare a activității profesionale, bineînțeles, contează și influențează modul în care acționăm, interacționăm și lucrăm cu oamenii. Comunicarea este un factor important. Socializarea cu ceilalți angajați, conștientizarea poziției în ierharhia organizatorică și respectarea personalului sunt obligatorii.

În primul rând trebuie să ne definim bine ideea de succes. Vreau să ajung angajata anului. Vreau să devin un lider. Vreau să mi se recunoască valorile. Acestea sunt doar câteva dintre task-urile tale. Bine înrădăcinate în minte, trebuie să știi că nu există un deadline, iar răbdarea este de aur. Ceea ce, din nou, definește femeia de succes.

Ceva ce nu are neapărat aplicabilitate în cadrul unor locuri de muncă profi, precum o multinațională sau o companie ce afișează seriozitate, este spontaneitatea și curajul de a risca în privința unor idei inedite. Dacă ai idei care știi că vor putea fi aplicate pentru creșterea productivității firmei, nu ezita să le exprimi. Importantă în această poveste este intenția. În acel moment, privirile directorilor/șefilor vor fi ațintite asupra ta. Într-un sens bun. Deci, îndrăznește! Cel mai rău lucru ce ți se poate întâmpla este acela de a fi refuzată.

Ultimul factor, dar nu cel din urmă, ce te transformă într-o femeie de succes este încrederea în sine. De aici pornește și curajul. Iar dacă te vei subestima vreodată, gândește-te că greșești. Nu există nu pot, ci doar nu vreau. Nu există idei proaste, ci doar idei nedezvoltate.

Oricare ar fi situația ta prezentă, ești pe drumul cel bun. Cu siguranță ai bifat deja câteva dintre elementele menționate anterior.

Felicitări anticipate!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required