Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Dacă sinceritate nu e, nimic nu e

ironic1

Am mai văzut felicitări cu diverse mesaje originale. Unele mai amuzante, altele mai serioase, însă, în principiu, toate sunt emoționante.

Compania UglyNotes, din Los Angeles, se ocupă strict de conceperea unor texte pentru felicitări, a lansat un trend neobișnuit.

Catalogate drept felicitări din partea unor oameni oribili, compania a ales să transmită pe hârtie mesaje sarcastice, îngrozitor de sincere într-un sens negativ, însă, în același timp, pline de umor.

Aș dori să spun multe lucruri despre tine, însă prefer să spun adevărul. sau Îmi pare bine că te-am cunoscut, dar hai să rămânem străini. sunt doar două exemple dintr-o întreagă colecție de mesaje ironice.

Fiecare felicitare este printată pe o foaie A2 și costă 5$, livrarea se face gratuit în SUA, iar în afară se percepe o taxă de încă 5$.

Simpatic, dar ai putea suporta o astfel de sinceritate?

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required