Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

De ce (să) nu…

Zâmbeşti mai mult? Fie că o faci în faţa oglinzii, la volan, în metrou, pe stradă, atunci când primeşti un mesaj neaşteptat sau când auzi la radio melodia ta preferată, zâmbetul este cea mai eficientă sursa de energie pozitivă, să nu mai spunem că este contagios! Alege să fii acea persoană care nu ratează niciun prilej de a însenina atmosfera atunci când păşeşte într-un loc, indiferent dacă eşti înconjurată de mai multe persoane sau mai ales dacă ai ocazia de a bucura de timpul petrecut singură.

happy-woman-with-beautiful-smile-253486
Sursa imagine

Începi să mănânci sănătos? Este adevărat că un regim alimentar sănătos presupune cheltuieli mai mari, însă priveşte această schimbare drept o investiţie pe termen lung pe care nu ai cum să o regreţi. Pentru început, îţi propunem să acorzi o mai mare importanţă acestui aspect, în defavoarea banilor investiţi în garderobă. De ce? E simplu: este prioritar să ai un organism sănătos şi un trup în formă, hainele reprezintă doar un atu.

healthy-49
Sursa imagine

Petreci mai mult timp în natură? Măcar o dată pe săptămână, renunţă la cafenelele ticsite de fum şi alege o plimbare relaxantă prin parc, îţi garantez că vei simţi o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte starea ta de spirit. De asemenea, de ce să nu transformi weekend-ul într-o ocazie de a evada puţin din oraş? Nici măcar nu ai nevoie de un plan riguros, fii spontană şi optează pentru o destinaţie care nu necesită decât o companie plăcută şi o pereche de încălţări pregătite pentru o gură de aer proaspăt.

young-woman-reading-nature
Sursa imagine

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required