Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

DE MÂINE…

Motivatie

În repetate rânduri am auzit sau chiar am afirmat. De mâine. Îți dorești să urmezi o dietă care nu numai că îți însănătoșește organismul, dar îți și modelează trupul? De mâine. Simți că ai acordat prea puțină atenție vieții personale? De mâine.

Nu ar fi nicio problemă dacă am și respecta acest mini deadline personal. Însă, nu e chiar așa. Acest de mâine a devenit o bombă cu ceas care s-ar putea traduce peste o săptămână, o lună, câțiva ani. Nu e deloc ok.

Lipsește motivarea? Înseamnă că nu este un lucru destul de important pentru tine. Când vine vorba despre sănătatea ta, viața ta sau locul de muncă, acest de mâine trebuie prioritizat.

Nu ne obligă nimeni să ne grăbim, nu? Fals. Noi suntem cei care ne limităm. Noi suntem responsabili pentru tot ceea ce gândim, facem sau propunem. Deci, de ce să mai afirmăm, când putem să decidem singuri când este momentul potrivit pentru a începe acel ceva.

De mâine is the new black. Motivează-te, nu degeaba există vorba: nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Mâine poate fi prea târziu sau, poate, niciodată.

Încearcă să te responsabilizezi, să-ți conștientizezi nevoile pe orice plan și treci la acțiune. Ce mai aștepți? Sau aștepți ziua de mâine? Atunci ești un om pierdut. De mâine.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required