Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Din grijă pentru patrupede

871648-001

Un mall din Canada a lansat un program de ocrotire al câinilor care ajung cu stăpânii lor la cumpărături. În trecut au avut loc o serie de incidente în care câinii erau lăsați în mașini pentru foarte mult timp.

În timpul în care stăpânii își fac cumpărăturile, patrupedele sunt lăsate în interiorul autovehiculelor la temperaturi ridicate. Acest lucru prezintă risc pentru viețile caninelor. Au fost înregistrate cazuri în care animalele erau aproape de moarte tocmai din acest motiv.

Mall-ul Mic Mac a introdus un serviciu de patrulă pentru a preveni incidente în care câinii ar putea să își piardă viața. În zilele călduroase angajați ai mall-ului patrulează prin parcare pentru a vedea dacă un asemenea caz se înregistrează.

În primă instanță, angajații mall-ului încearcă să ia legătura cu stăpânul animalului. Dacă acest lucru eșuează, ei apelează la Poliție pentru a preveni incidente nedorite.

malall


Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required