Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Eliberează-ți gândurile negative cu Vent App

vent

Dacă ai probleme cu exteriorizarea sentimentelor și gândurile negative îți inundă atât sufletul cât și mintea, în mediul digital există o aplicație pe care o poți folosi fără ezitare.

Vent App permite utilizatorilor să-și împartă frustrările cu alții, sub anonimat, desigur, în funcție de gradul lor. Prin urmare, calm, iritat și furios sunt cele trei stări care primează în acest joc. Înainte de a posta mesajul frustrant, user-ul este rugat să aleagă una dintre stările mai sus menționate.

Nu se știe dacă scopul acestei aplicații este unul ironic sau chiar ajută la eliberarea de stări afective negative, însă utilizatorul poate avea o problemă comună cu alții și pot forma, astfel, un grup pentru a fi în asentiment unii cu ceilalți.

În timp ce versiunea pe Android se va lansa spre sfârșitul anului acesta, iPhone pune la dispoziție gratuit aplicația Vent App.

Crezi că te vei simți mai bine după ce o vei încerca?

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required