Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Explorează-ți singurătatea!

shaniha6

Ați meditat vreodată la singurătate? Prinși în capcanele unor oportunități de socializare online, realitatea este singura care mai poate salva o situație de în care te simți solitar. Pentru a îndemna oamenii să cugete câteva clipe la singurătatea inconștientă pe care o afișăm în momente virtuale, Shani Ha, o artistă franceză, a montat o masă care se află jumătate în afara unui local, iar cealaltă jumătate în interiorul localului.

Artista își dorește să exploreze modul în care interacțiunile dintre oameni au loc într-o epocă modernă. Table For Two este denumirea acestui proiect inedit și oricine poate participa la acest experiment social.

Oamenii sunt încurajați să se așeze pe care parte a mesei doresc și să intre în contact cu persoana de dincolo de geam. Când doi oameni au ocupat cele două scaune, aceștia aleg să se privească sau nu. Când o singură persoană s-a așezat la masă își poate analiza reflexia în geam sau poate alege să analizeze viețile trecătorilor din local pe de o parte, sau de pe stradă, de cealaltă parte a mesei.

Restaurantul care a fost de acord cu instalarea acestei mese și implicit de a face parte din acest mic experiment se află în New York, pe 7th Avenue colț cu Carmine Street. Dacă doriți să faceți parte din acest proiect, puteți vizita localul până pe data de 8 martie.

Sursa: mymodernmet.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required