Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Îmbrățișări cu putere de vindecare

hug

Te-ai întrebat de ce, uneori, simți că o îmbrățișare alungă grijile? Nu-ți poți explica de ce, dar îmbrățișările pe care le primești de la perechea ta la sfârșitul zilei te liniștesc. Oamenii de știință ne explică mai pe larg de ce ne simțim astfel.

Potrivit unui nou studiu, realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, îmbrățișările au putere de vindecare și chiar senzația pe care o avem când suntem îmbrățișați are beneficii anti-îmbătrânire.
Oxytocina (hormonul iubirii) este responsabil pentru sentimentele acelea pe care nu ni le putem explica și te ajută să te menții tânăr.

În studiul publicat în Nature Communications, cercetătorii au injectat oxytocină în șoarecii bătrâni care aveau țesutul muscular deteriorat. După nouă zile de tratament cu oxytocină, țesutul muscular a prezentat semne de vindecare , chiar mai rapide decât se întâmplă în cazul șoarecilor tineri.

Îmbrățișează-ți jumătatea! Acum o să ai parte și de beneficii pe termen lung, nu doar de sentiment de liniște generală, o bunăstare spirituală, un sentiment chiar de împlinire. Şi, pe lângă asta, de ce să nu împarţi energii pozitive cu jumătatea ta în fiecare zi?

Tag-uri: , , , ,

3 Responses to “Îmbrățișări cu putere de vindecare”

  1. cameliamagia@gmail.com' Camelia says:

    eu stiammmmmm asta de la sesiunile de paranormal..yupii

  2. pascamaria18@yahoo.com' Jeni says:

    nici nu conteaza explicatia e clar ca face bine imbratisarea

  3. roxanaionita89@yahoo.com' Roxana Ionita says:

    stiam asta candva … am uitat…ce bine ca m-ai adus aminte din nou….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required