Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Lauren Billing – o poveste inspirațională

lauren

Amintirile copilăriei lui Lauren Billing s-au clădit în jurul naturii. Apoi, s-a mutat în New York unde s-a alăturat unui grup de aventurier outdoor. Acela a fost momentul în care a realizat că unii copii nu vor avea niciodată șansa de a intra în legătură cu natura.

Billing este o tânără în vârstă de 26 de ani și și-a petrecut copilăria în suburbia Jacksonville, Florida, alergând prin curtea casei sale cu copii vecinilor și înotând în piscină toate verile. Când familia s-a mutat în Salt Lake City, Billings a renunțat la înot și a apelat la drumeții. Faptul că a intrat la Universitatea Cornell din New York avea să-i schimbe radical viața.

După ce a descoperit că parcurile nu erau destul de spațioase pentru ea, a început să caute modalități de a avea mai mult contact cu natura, călătorind în week-end-uri.

Apoi a dat peste Discover Outdoors, un grup care-i ajută pe cei ce s-au săturat de oraș să se aventureze în timpul liber în natură. Se întocmeau liste cu destinații atrăgătoare. Billings s-a înscris pentru fiecare în parte, însă, una i s-a părut o adevărată provocare: muntele Kilimanjaro. Avea opțiunea de a se alătura Fundației Discover Outdoor, o organizație non-guvernamentală fondată în anul 2012, al cărei scop este acela de a strânge fonduri pentru a-i ajuta pe tinerii fără posibilități financiare să exploreze frumusețile naturii.

Astfel, Billings se antrenează pentru Kilimanjaro și plănuiește să strângă, cu ajutorul sponsorilor, 7.500$ pentru a-i dona organizației Discover Outdoor. Ea crede cu tărie în faptul că natura poate deveni o unealtă educativă puternică pentru tineretul de la oraș.

Prin urmare, Harrison și Kirk Reynolds, co-fondatori ai organizației, vor investi banii donați în organizarea unui număr mare de excursii la care să participe gratuit peste 1000 de copii.

Inițiativa lui Lauren Billing este una inspirațională, fiind susțiinută, în prezent, de toate comunitățile de drumeții din întreaga lume.

Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required