Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Longevitate la 116 ani

Gertrude 2 - mashable.com

Longevitatea și-a spus cuvântul de Ziua Independenței pentru Gertrude Weaver, o americancă care a împlinit 116 ani de sărbătoarea națională a Statelor Unite ale Americii.

Potrivit Grupului de Analiză Gerontologică din SUA, Gertrude este cea mai în vârstă persoană de pe teritoriul țării. La nivel internațional Gertrude este pe locul doi în clasamentul celor mai bătrâni oameni, aceasta fiind surclasată de japoneza Misao Okawa.

Getrude Weaver s-a născut în Arkansas și a fost căsătorită o singură dată. Este mama a patru copii dintre care doar unul singur mai trăiește. Momentan, americanca locuiește la un azil de bătrâni din Camden la care a ajuns când a împlinit vârsta de 104 ani.

Personalul azilului susține că secretul pentru longevitatea lui Gertrude stă în puterea ei de a lupta, dragostea pentru toți și atitudinea pozitivă pe care bătrâna le are constant.

Sursă: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required