Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

O a doua nuntă

second-wedding-wife-lost-memory-jeremy-justice-stamper-4

Justice și Jeremy Stamper s-au căsătorit cu un an în urmă, după o lungă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu zece ani iar în 2014 au decis să-și spună ”da” reciproc.

La 19 zile după nunta lor, Justice a avut un accident de automobil în care a fost aproape să fie ucisă. După acest accident ea a suferit pierderi de memorie. Tânăra de 20 de ani i-a mărturisit soțului ei că ea nu-și mai amintește nimic de la nunta lor, chiar uitase că ei erau căsătoriți.

Pentru a-i reda amintirile și a-i oferi un moment extraordinar, Jeremy a decis să se căsătorească din nou cu Justice pe 1 august anul acesta.

”Am fost extrem de trist când am conștientizat că ea nu-și mai aduce aminte de nunta noastră. Tocmai de aceea ne vom căsători din nou la exact un an de la cununia oficială”, a mărturisit americanul.

Cum vi se pare gestul lui Jeremy?

Sursă: boredpanda.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required