Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Orgasmul feminin la nivel mondial

7

Fotograful new yorkez Linda Troeller și directorul artistic Marion Schneider au pornit un proiect fotografic ceva mai neconvențional.

Cele două au fotografiat femei din întreaga lume în momentul în care acestea au un orgasm. Deși topicul orgasmului feminine este de multe ori ignorat, Linda și Marion sunt de părere că un subiect tabu ca acesta nu trebuie să rămână totuși în umbră.

Alături de fotografiile realizate, fondatoarele proiectului au realizat și interviuri cu femeile surprinse în situații atât de intime. Întrebările pentru interviu mențin nota materialelor foto fiind construite astfel: ”Îți mai aduci aminte de primul tău orgasm?” sau ”Care a fost cel mai puternic orgasm al tău?”.

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required