Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Șefii nu sunt la fel peste tot

sef1

Cât de multe locuri de muncă am schimba, tot atâtea tipuri de șefi avem. Cum este și normal, personalitățile diferă. Unul e mai indulgent, altul poate are un caracter flegmatic, dar este al nostru și trebuie să-l respectăm. Că doar el ne asigură, într-un fel, situația financiară.

Tot ce știm este că toți șefii au un element comun: cerința de a ne îndeplini sarcinile de lucru. Însă, cu toate acestea, există câteva diferențe care, pentru un ochi neantrenat, nu pot fi distinse așa ușor – pentru că sunt minuscule.

O echipă de la Mashable.com a realizat câteva ilustrații și gif-uri care descriu aproape toate tipurile de șefi pe care le putem întâlni la job. Unele dintre ele sunt chiar amuzante precum cel în care este înfățișat șeful care nu doarme niciodată și te solicită chiar și în afara programului de lucru sau cel care are o reală problemă cu răbdarea.

Descoperiți și alte tipuri în galeria de mai jos.

sef2

sef3

sef4

sef5

sef6

sef7

sef8

sef9

sef10


Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required