Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Știi să pui problema negocierii salariului?

salariu

Este timpul să avansezi din punct de vedere profesional. Ești dedicat muncii pe care o desfășori, ai acumulat o mulțime de informații și crezi că este timpul pentru o mărire de salariu. Un impediment apare în momentul în care nu știi cum să pui problema, când e timpul propice unei negocieri cu superiorul.

Job Cluster, un site ce funcționează ca un motor de căutare pentru job-uri, a publicat un infografic care arată cum putem folosi psihologia pentru a avea succes când vrem să obținem o mărire de salariu.

Un truc constă, de exemplu, în evitarea contactului vizual cu șeful, cererea de mărire de salariu fiind, astfel, trimisă prin mail sau comunicată la telefon. Este o metodă mult mai eficientă decât întâlnirea face-2-face.

Sunteți de acord cu această metodă?

Sursa: http://www.jobcluster.com/

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required