Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Tu cât ești de leneș?

Dacă credeai că ești leneș pentru că azi ai hotărât să nu te duci la sală, asta o să te facă să te simți mai bine. Potrivit Ukrative, patru din 10 oameni fac mai puțin de jumătate de oră de sport pe lună. Într-o lună sunt aproximativ 43,200 de minute, adică majoritatea oamenilor fac sport doar 0,0006% din timp.

Oamenii de știință susțin că suntem atât de leneși încât până în 2030 vom folosi un sfert din energia pe care o folosim acum doar ca să stăm în pat. Societatea noastră începe încet-încet să se transforme într-o societate de leneși. Inactivitatea de care dăm dovadă nu ne afectează doar sănătatea, ci începe să crească și costurile pe care le face Guvernul. În Marea Britanie, una din cinci morți este cauzată de lipsa de exercițiu fizic. Statul degeabă începe să ne omoare.
Nu trebuie să petreci ore pe banda de alergat, la sală, încearcă doar să introduci puțină mișcare în fiecare activitate pe care o faci. Spre exemplu, mergi pe scări în loc să iei liftul. Aleargă pe scările de la metrou sau măcar mărește pasul atunci când te plimbi. Ai sărit astăzi peste o zi la sală, nu te simți prost, nu trebuie să te supraextenuezi, dar nici să zaci pe canapea cu o pungă de chipsuri în brațe. Un echilibru alimentar combinat cu câteva zeci de minute de sport pe zi ar trebui să fie suficient.

winter-woman-climbing-stairs
Sursa imagine

Dacă vrei să fii în formă trebuie să faci doar sport de câteva ori pe săptămână, să te hidratezi corespunzător, să mănânci la ore fixe și să reduci nivelul de stres din viața ta. Ușor de zis, dar greu de făcut? Nu chiar. Poți începe chiar acum.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required