Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Un păr sănătos

Par sanatos

Fă-ți părul să zâmbească!

După o iarnă lungă și geroasă în care părul tău a avut de îndurat frigul, zăpada, vântul și deshidratarea intensă, e timpul să-i redai vitalitatea și strălucirea! Poți face acest lucru în mod natural, fară cheltuieli inutile! Profită de bogățiile naturii!

O alimentație echilibrată este esențială pentru sănătatea părului!

Părul tău este uscat și lipsit de strălucire? Aceste semne arată că organismul tău are nevoie de mai multe vitamine și minerale pe care le găsești cu ușurință într-o serie de produse naturale. Vitamina A este estențială pentru un păr sănătos și o găsim în alimente precum: morcovul, spanacul, pătrunjelul, salată verde, ginseng, gălbenele, alge marine sau mărar.
Vitamina D ajută la asimilarea vitaminei A și o regăsim în: hibiscus, cardamom, mentă, precum și în laptele sau brânza de capră.
Vitamina E este un excelent antioxidant de care ne putem bucura consumând pâine de secară, fulgi de ovăz, făină de soia, broccoli, țelină, mere sau castane.

2. Fortifică!

Oul este bogat în proteine, de aceea este cel mai indicat ingredient pentru repararea părului degradat. Amestecă două gălbenușuri de ou cu o lingură de ulei de măsline și o lingură de miere de albine. Aplică masca pe toată lungimea firului de păr, începând de la rădăcină și las-o să acționeze timp de 30 de minute. Spală cu grijă părul și bucură-te de rezultate!

3. Repară!

Potrivit unui studiu recent, bananele sunt remediul perfect pentru vârfurile despicate. Dacă te confrunți cu această problemă nu trebuie decât să amesteci o jumătate de banană pisată cu o lingură de ulei de măsline, 2 linguri de miere de albine și câteva linguri de apă! Aplică masca obținută de la rădăcină pană la varfuri (insistând pe vârfuri). Așteaptă 20 de minute până să speli părul. Părul tău iși va recăpăta zâmbetul!

4. Hidratează!

Deși maioneza nu este prietena siluetei nostre, a dovedit ca poate fi cea mai bună prietenă a părului nostru. Aceasta este perfecta pentru hidratatea intensă a părului uscat, greu de coafat! Poți prepara rapid o mască care să conțină o lingură de maioneză, o lingură de miere de albine și o lingură de ulei de măsline! Efectul acestui tratament este uimitor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required