Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Viața e prea scurtă pentru regrete

cover info

Însă, judecând după infograficul realizat de Happify, o companie fondată în anul 2012 al cărei scop este acela de a îmbunătăți viețile oamenilor prin descoperirea a unor metode noi de a privi sensul vieții, 90% dintre oameni spun că au rețineri majore în legătură cu modul în care-și duc existența.

Plin de statistici interesante, infograficul definește regretul și modul în care acesta ne afectează trăirile. Este un bun ghid în drumul spre găsirea sensului psihologic al părerilor de rău. Le putem, astfel, înțelege și ocoli pentru ca viețile noastre să se poată desfășura într-o mare de fericire.

De exemplu, cu ajutorul unor mici angajamente, cum ar fi exteriorizarea sentimentelor sau menținerea legăturii cu vechii prieteni, puteți avea o viață fără regrete.

info

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required