Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

5 EXCURSII CARE TE ÎNVAȚĂ SĂ-ȚI IUBEȘTI PLANETA

Aventura

Planeta noastră ascunde nenumărate minuni pe care noi nu ştim să le apreciem. Iată cinci excursii pe care trebuie să le faci o data în viață ca să îți prețuiești și să îți descoperi planeta .

1. Compune muzică împreună cu balenele în timp ce navighezi prin insule tropicale.Nu e doar un vis, e o excursis susținută de fundația non-profit din Hawaii “Ocean Defender”. Este o aventură de o săptămână care combină cultura hawaiană, lecții despre cum să protejezi oceanul, cercetări despre balene și producție muzicală, care este predat de un expert în cântecele balenelor și violinist, Lisa Walker.

2. Vizitează toate orașele europene. Strânge-ți bani pentru propriul tău Eurotrip și nu o să regreți. Învață despre alte culturi, mănâncă mâncăruri tradiționale și fă-ți prieteni în toată Europa.

3. Mergi într-un safari. Este destul de periculos să mergi în safari, pe lângă faptul că este destul de costisitor. Nu uita să îți faci toate vaccinurile necesare! Nu ai de multe ori șansa să vezi un leu sau o zebră în carne și oase.

4. Vizitează o rezervație naturală din orice țară. Experiența o să te apropie de natură și o să te ajute să-ți iubeşti planeta mai mult.

5. Înoată cu delfinii. Sunt multe delfinarii în Statele Unite unde poți înota cu delfinii. În Bahamas, la Dolphin Cay, găsești un resort imens unde adulți și copii de toate vârstele pot înota alături de foci și delfini.

După aceste cinci excursii te vei simți mai aproape de natură și cu siguranță vei simți mai multă nevoie să o protejezi decât să o distrugi.

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required