Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Aplicația care te ajută să-ți conservi amintirile

aplicatia

Corina Tan, un tânăr designer din Singapore, a materializat un concept de aplicație care îți permite să-ți plănuiești ultimele cuvinte și amintirile pe care vrei să le lași în urma ta după ce vei trece în neființă.

Sunt atât de multe lucruri pe care vrem să le spunem celor dragi și pe care-i iubim. Dar, deseori, nu le putem spunem pentru că nu vrem, nu știm cum. Însă, atunci când ne hotărâm să o facem, poate fi prea târziu., spune Corina.

Aplicația se numește The Last of Me (Ce a mai rămas din mine) și îți pune la dispoziție diverse tipuri de design pentru a personaliza ceea ce vrei să comunici. Există, de altfel, și o serie de citate de unde poți alege pentru a te exprima cât mai clar, în cazul în care nu știi cum să o faci și te pierzi în cuvinte.

app

Corina își dorește ca acest subiect tabu al morții să nu mai fie văzut drept ceva negativ, iar aplicația să îl transforme într-o modalitate de colecționare a zâmbetelor, pentru că poți lăsa în urma ta numai gânduri bune și multă iubire.

Momentan, The Last of Me mai are nevoie de un mic ajutor financiar pentru a putea fi scos pe piață, însă proiectul a fost deja apreciat în toată lumea.

The Last Of Me from corina tan on Vimeo.

Sursa: Kickstarter.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required