Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cabana cu cea mai frumoasă priveliște

Cabana cu cea mai frumoasă priveliște

Iubitorii de alpinism își pot îndrepa atenția către Alpii Julian din Italia, acolo unde, vor putea găsi una dintre cabanele cu cea mai frumoasă priveliște.

În plus, cine dorește să doarmă în această cabană nu este nevoit să plătească cazare. Singurul impediment ar putea fi doar cei 2500 de metri altitudine la care se află.

Construcția este ridicată în cinstea alpinistului Luca Vuerich, care și-a pierdut viața într-o avalanșă în 2010. Arhitectura cabanei este semnată de Giovanni Pesamosca (cine e?).

De asemenea, atât poziția cât și designul cabanei sunt gândite special ca topirea zăpezii care cade pe ea să se întâmple rapid.

Prietenii regretatului Luca Vuerich și o echipă de voluntari au ajutat la construirea cabanei. Deoarece înălțimea de 2500 de metri ar fi fost o pierdică pentru aducerea materialelor de construcție necesare, s-a găsit o soluție mult mai simplă: elicopterul. 18 zboruri au fost necesare pentru asigurarea materialelor de construcție.

Sursă: boredpanda.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required