Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Citi Bike – vizitezi un oraș pedalând

Foto Citi Bike - Sursa citibikenyc.com

Citi Bike New York este un serviciu nemaipomenit pentru turiștii care vizitează orașul american. După cum spune și numele său, Citi Bike se bazează pe transportul cu bicicleta și constă în închirierea unei biciclete cu scopul de a vizita orașul.

În momentul de față există 330 de stații răspândite în întreg orașul și 6000 de biciclete pe care turiștii le pot folosi.

Citi Bike funcționează în sistem de închiriere. Ridicarea bicicletei se poate face de la orice stație, iar returnarea acesteia se poate face, din nou, la oricare alta prezentă în oraș.

Taxa pentru închirierea unei biciclete Citi Bike pe o întreagă zi este de 9,95 dolari, în timp ce un Access Pass pentru 7 zile ajunge la prețul de 25 de dolari.

La un an de la lansarea pe piață, Citi Bike a devenit extrem de popular în New York. Drept dovadă stă atât entuziasmul, cât și gradul de folosire al acestor biciclete. Nu doar turiștii închiriază Citi Bike, ci chiar și locuitorii orașului.

Site-ul oficial Citi Bike oferă hărți complete ale stațiilor Citi Bike.

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required