Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Credeți că știți adevărata origine a produselor culinare?

infomancare1

Înghețata, pizza sau hamburgerii se află, probabil, pe lista preferințelor a majorității dintre noi. Însă, v-ați întrebat vreodată care sunt originile lor?

Cheapflights Canada, o companie de turism, a creat un infografic care răspunde la întrebarea de mai sus.

Conform acestui vizual, înghețata, de fapt, a fost concepută în China între anii 1675 și 1646, în timpul Regelui Tang. Acesta a pus 94 de oameni să-i pregătească bucăți de gheață amestecate cu iaurt înghețat.

În timp ce credem că pizza aparține Italiei, de fapt, grecii se fac vinovați de inventarea acestui preparat. Aceștia au fondat orașul Neopolis, care în prezent este faimosul Napoli din Italia. Napoletanii doar au adăugat topping-uri produsului original plakountos, și-așa s-a născut ceea ce acum noi numim pizza.

Hamburgerii au fost creați în Germania și aduși în SUA de către imigranți. Peste ani, hamburgerii au devenit o parte din cultura americană, ceea ce explică asocierea acestora cu SUA.

Hot-dog-ul, ciocolata sau sushi-ul sunt alte produse culinare ale căror origine credem că o cunoaștem. Priviți infograficul pentru mai multe detalii.

infomancare

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required