Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cum ne decorăm locuința?

Decorat locuinta

A decora o locuință implică o mulțime de alegeri care nu sunt chiar atât de simple cum par a fi la prima vedere. Tocmai de aceea, designerul Cathy Hobbs ne ajută cu evidențierea unor sfaturi de care ar trebui să ținem cont dacă vrem ca munca noastră să fie un succes.

1. Nu cumpăra mobila înainte de a plănui exact ce vrei să faci cu ea. În primul rând, trebuie să vizualizezi interiorul camerei…pe hârtie. Notează-ți dimensiunile acesteia și caută piese de mobilier care întrunesc specificațiile.

2. Fără piese de mobilier poziționate pe diagonală! Există puține cazuri unde acest lucru este recomandat. De cele mai multe ori, mobila pe diagonală ,,taie” camera, acționând ca un cuțit.

3. Lasă spațiu suficient. Ține minte că nimic nu trebuie să pară forțat, așa că lasă destul spațiu între canapea și măsuța de cafea, spre exemplu. Cât despre obiectele de artă de pe pereți, acestea ar trebui să măsoare 2/3 din obiectul ce se regăsește la baza lui.

4. Ai nevoie de un spațiu funcțional. Spre exemplu, în momentul în care alegi locul unui televizor, nu uita să te gândești unde vor sta cei care se vor uita la TV sau unde bat razele soarelui în camera și cum se vor reflecta pe ecranul televizorului.

Sursă: huffingtonpost.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required